Itt a tavasz, ám az időjárás még mindig elég sűrűn hideg kinnt. Ezekre a napokra szeretnék ajánlani egy remek olvasmányt, amivel elüthetjük a lakásban töltött esős napokat. 

Ez a könyv nem más mint Stephen King Végítélet című szerzeménye.

Történelmünk során már megtapasztalt az emberiség rengeteg katasztrófát, viszont most nem hatalmas földrengések, pusztító árvizek vagy hatalmas tűzvészek sodorják az emberiséget a kihalás szélére, hanem maga az ember.

A mű tökéletesen bemutatja nekünk hogy mi történik amikor egy katonai laboratóriumban kifejlesztett fegyver a szuperinfluenza elszabadul és megállíthatatlanná válik. Hihetetlen sebességgel végigtarol az emberiségen, tömegével halnak meg az emberek napok alatt. Viszont valamilyen rejtelmes okokból néhány ember szervezete ellenáll a gyilkos kórnak. Mindegyikük útnak indul hogy egy új közösségbe csatlakozhasshon és azon munkálkodnak hogy felépítsenek egy új társadalmat. Közben a háttérben a gonosz erők is munkálkodnak...

Vajon sikerül megmenteni a civilizációt? 

A műben remek karaktereket ismerhetünk meg,fordulatos izgalmas eseményeket élhetünk át és nem utolsó sorban betekintést nyerhetünk egy olyan szituációba ami akár a jövőnk is lehet.

Kellemes Időtöltést!